luni, 22 iulie 2013

Cateva idei de tinute pentru nunta

Odata cu venirea caldurii, undeva prin luna mai, incepe nebunia nuntilor care tine pana tarziu pana in toamna, adica timp berechet sa tot fii invitata macar la una in vara aceasta. Iar ca sa te duci la nunta trebuie sa pregatesti o tinuta unica, speciala pentru acest eveniment frumos, mai ales ca vei fii imortalizata in albumul cu poze al nuntii, deci trebuie sa dai foarte bine. 

Cand ne alegem rochia foarte mult conteaza si locul unde se va desfasura nunta si ce invitati vor fi: daca mergem la o nunta cu lume buna, atunci vom imbraca o rochie super eleganta, extravaganta, iar daca mergem la o nunta mai simpla, alegem o tinuta sexy, stralucitoare. 

In general foarte cautate sunt rochiile pana in pamant cele clasice, de obicei negre, unde rareori poti da gres in alegerea facuta. De evitat sunt rochiile foarte scurte si mulate pe corp, care nu vor face o impresie prea placuta. 
Putem alege, in functie de silueta corpului si o rochie midi, putin peste genunchi, care sa ne puna in evidenta forma trupului si picioarele. Ar fi bine sa optam pentru culorile clasice de nunta cum ar fi bej, negru, alb.

Daca nunta are loc vara, trebuie sa tinem cont de faptul ca s-ar putea sa fie organizata intr-o zi foarte calduroasa, de aceea este foarte bine sa ne alegem o tinuta din material vaporos, care sa ne dea un aer glamour.
O alta ideea in ceea ce priveste rochia pentru nunta o reprezinta rochiile asimetrice, mai lungi in spate si mai scurte in fata, foarte la moda sezonul acesta.

Pentru ca o tinuta sa fie completa, trebuie sa ne alegem cu grija accesoriile si pantofii. Putem opta pentru pantofi cu toc inalt si platforma sau fara platforma. De asemenea putem opta si pentru o pereche de sandale cu toc la fel de elegante.