vineri, 16 decembrie 2011

E luna cadourilor...bucuria copiilor!

Dupa ce un an intreg am fost preocupati cu scoala ori servici, iata ca decembrie a venit. Ma bucur sa spun asta, deoarece prima luna din iarna este cea mai frumoasa. E febra cadourilor, sarbatorile bat la usa, gospodinele se pregatesc din timp pentru a pune pe masa in ziua de Craciun cele mai alese bucate traditonale, dar nu in ultimul rand toata lumea il asteapta pe Mos Craciun.
Prichindeii cu siguranta sunt cei mai nerabdatori sa impodobeasca bradul ca mai apoi s-astepte cumintei dimineata in care vor pasi nerabdatori sub el pentru a se bucura de cadourile primite de la Mosu'. Toti incercam sa fim mai buni si mai darnici cu cei dragi in preajma sarbatorilor de iarna, fapt pentru care ne punem pe colindat magazinele in cautarea cadourilor potrivite.
Cu toate ca odata cu pregatirea din timp pentru aceste sarbatori ne cam lasa cu buzunarelele goale, satisfactia pe care o avem atunci cand apropiatii nostri se bucura de cele primite nu se compara cu nimic. Voi ce cadouri le-ati pregatit celor dragi?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu