sâmbătă, 17 august 2013

Sfaturi pentru un par perfect de la radacina pana la varfuri

Fiecare femeie isi doreste sa fie cea mai frumoasa, cea mai aranjata, sa intoarca toate privirile, sa fie in centrul atentiei. Mai important decat hainele de dama deosebite (camasi dama, rochii sexy negre) alese cu grija, pe care le poate cumpara online fara stres si fara griji trebuie sa aiba si un aspect ingrijit.

Un rol foarte important in aceasta ecuatie il are parul. Parul, este podoaba capilara care are foarte multa nevoie de atentie si protectie impotriva factorilor externi care-l pot deteriora chiar si iremediabil: folosirea produselor de proasta calitate, peria neadecvata, soarele din timpul verii. Pentru a avea un par sanatos, puternic si cu volum trebuie sa respectam cateva reguli de aur. 

Cand vine vorba de spalat este foarte important sa folosim produse de calitate, adecvate tipului de par. Mai intai clatim foarte bine parul pentru a elimina praful si impuritatile. Apoi aplicam samponul, masam usor dupa care clatim. Repetam, de data aceasta cu masca de par pe care o lasam sa actioneze cateva minute dupa care spalam foarte bine parul pentru a nu ramane siclit. Dupa baie, daca vreti sa va uscati cu foenul aplicati un ser special pentru potectie. 

Incercati sa nu-l agresati prea tare. Cel mai indicat este sa-l uscati natural, este cel mai bine pentru sanatatea lui.
Evitati sa va indreptati parul cu placa, pentru ca de cele mai multe ori va afecta grosimea firului de par si-l va arde. In caz ca va incapatanati sa o folositi, utilizati apoi solutii speciale care sa revigoreze firele.

Peria este foarte importanta cand vine vorba de pieptanat. Folositi o perie cu dinti rari care sa nu smulga si sa afecteze firele de par.

Nu folositi produse ieftine de ingrijirea parului pentru de cele mai multe ori fac mai mult rau decat bine. Sfatul nostru este sa incercati sa folositi produse naturale, facute ca la bunica. Internetul este plin de astfel de retele.
De asemena, parul trebuie lasat liber sa respire, nu-l agresati punandu-l foarte mult in coada, pentru ca varfurile nu vor mai primi vitamine de la radacina si in timp firele se vor deterioara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu